Romanya Bükreş'te Gece Hayatı

 
Rumenler kesinlikle tatil ve eğlenmeyi çok seviyor buda demek oluyor ki gece hayatı hareketli tabi ki de kime göre ve neye göre ilk önce bunu sormak gerekiyor.
Genel olarak Türkler gece hayatında Ukrayna'yı tercih ediyorlar sebepleri ise iyi bir gece hayatı eğlence anlayışı ucuz olması ve yakın olması ve Ukrayna'nın meşhur güzel kızları Ukrayna'ya 5 kere Romanya'ya 12 13 kere gitmiş biri olarak bence genel olarak Romanya'nın gece hayatı her konuda daha iy ve daha güzel şimdi size açıklıyacağım.
Ilk sebep Ukrayna artık eskisi kadar güzel cazip bi yer değil çünkü herkes vizesiz ve pasaportsuz gidebiliyor buda demek oluyor ki sıradanlaşmış bir yer denebilir ve Türkleri artık para olarak yani 2 3  dakika muhabbet ederim 1 bardak içki ısmarlar sonra giderim gibi düşünüyorlar. Çünkü daha önce giden Türkler bu şekilde alıştırmış ve Ukrayna gece hayatı hakkında duyduğunuz hikayelerin 3 te 1 i genel olarak yalandır. En önemli şeylerden biri Ukrayna gece hayatı ucuzdur ama turist olduğunuz anladıkları zaman farkında olmadan size 3  4 veya 5 kat hesap getirebilirler ve Rusça  bilmiyorsanız insanlarla iletişim kuramazsınız çünkü ingilizce bilen sayısı çok az.
Romanya gece hayatına gelecek olursak fiyat konusunda Ukrayna'ya göre biraz daha pahalı ama kazıklanma riskiniz yok hesap ne ise o rakamda adisyon görürsünüz ve çok daha kaliteli bir gece hayatı var yani insanları olsun mekanlar olsun müzikler ve ortam olsun ve insanlar sizin 1 2 bardak içkiniz içip ortan kaybolmuyorlar çünkü o tip durum olmuyor beraber eğlenmek istiyorsanız iletişim kurup kibar bir dille bunu yapıp arkadaş olabilirsiniz ve herkes iyi derece ingilizce biliyor denebilir.
Romanya'da çok fazla sayıda gece club'leri vardır ama her bütçe uygundur. 
İki ülkeyi yeteri kadar gözlemlemiş biri olarak kesinlikle her konuda Romanya'nın gece hayatı daha iyidir.


Romanya Gece Club'leri ve Barlar 

Boa
Bamboo
Fratelli
Player
Brasserie
Bond
Vintage

Ukrayna Gece Club'leri ve Barlar
Palladium
İtaka ( yazlık )
Park Residence
Captain Morgan
Granad


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Romanya Nasıl Bir Ülke ?

Romanya'da Gezilecek Yerler